Папиломи

Какво и как за папиломите, всичко за папиломите. Какво е папилом? Как изглеждат папиломите? Лечение на папиломи. Как се премахват папиломите?

Дагнози за хиляди болести има много, но истината и причините за това са само две - паразити и замърсявания Съвремената медицина поставя диагнози и третира симптоми, но...

Истината и решението на проблема папилом е единствено и само, когато се премахне причината, за това ще разгледаме по отблизо този въпрос.

Причини


Причини

Във всички случаи за образуването на папиломи, брадавици, херпеси и лишеи, винаги се открива един проблем - паразити. Един или няколко вида паразити - метили, Askaris.

Но основният причинител е, Papiloma virus ( HPV )!

Като живи организми, паразитите и гъбичките  също ходят  до ” тоалетна”! Тяхната тоалетна е нашето тяло. Техните изпражнения са изключително токсични  и опасни за целият организъм. Натрупвайки и затлачвайки  целият организъм (храносмилателен тракт, черва, черен дроб, бъбреци, сърдечно съдова и нервна система, токсини в кръвта и лимфата !!!

От което имунната система  ”отслабва”!!!

Имунната система се мъчи да се пребори с  нашествениците, изхвърляйки  токсините  от жизнената дейност на паразитите, през различни части на тялото!!!

Състоянието на кожата, е индикатор на общото физическо и психическо здраве на човека.

Ето откъде идва проблемът с папиломите, брадавиците,  лишеите и херписите  !!!

Който и до ден днешен , ”модерната медицина”,  НЕ може да открие ,”причината”  и разреши проблема!!!

Дори и да ги премахнете външно, те ще се появят отново (рецидив), защото не е отстранена причината и така до следващият път!

 

  

Симптоми


Симптоми

Лош дъх, хронична умора, нервност, безсъние, депресия, гадене, липса на апетит, липса на концентрация , пърхот, сърбежи, окапване на косата, обриви, зачервявания, папиломи, брадавици, лишеи, херпеси, петна по кожата  и  много други…. 

Всичките тези симптоми / сигнали, ”са защитна реакция на организма и борба с неканените гости”!!!

Което днешно време , съвременната медицина нарича, ”папиломи, брадавици, лишеи, херпеси”  !!!

Тук би трябвало да си отговорите на следният въпрос?

Премахва  ли се папилом, брадавица, лишеи или херпес, при методи третиращи   СИМПТОМА ?

Симптомите са знаци /сигнали  на организма от  последствията на нашествениците !!!

Не е нужно да си много умен или ”голям специалист”,  за да се досетиш!!!

Другатият проблем, при традиционният метод на въздействие върху тези проблеми .

А именно когато се третира симптома, а НЕ ПРИЧИНАТА !!! Освен че се въртите в омагьосан кръг… Същите тези ”неканени гости”, които продължават да си живеят в тялото Ви! Могат да причинят доста по сериозни, здравословни проблеми!!!

Паразитите и гъбичките също  така  имат ”нужда от храна”. Те изяждат всички полезни съставки , които поемаме с храната. Витамини ,минерали ,калции ,желязо ,калий , фосфор ,магнезии и т н… Без които нашият организъм, не може да ”функционира, изгражда и поддържа, всички органи и системи”…

Получава се  следният парадокс!!! Пълен стомах,  гладен организъм!!!

 

Неканените гости  освен, ”че живеят за наша сметка” и изпражненията им замърсяват /затлачват   и пречат на различните органи и системи в тялото да функционират правилно.

В зависимост от това в кой орган ”са отседнали” !!! Могат да увредят, както самият орган, така и всички други органи и системи в тялото!!!

  

Лечение


Лечение

Логично , като се освободите от  причините /паразити/ токсини !!! За това истинското и ефективно решение e >>>  Отстраняването на ПРИЧИНАТА !!!

ВСЯКО НЕЩО ИМА СВОЯ УНИКАЛНА ЧЕСТОТА НА ТРЕПТЕНЕ - БИОРЕЗОНАНС !!!

Болестотворните микроорганизми могат да бъдат унищожени чрез електрически сигнали от радиочестотния диапазон. Въздействието на електрическите сигнали /импулси  върху паразитите  в продължение само на няколко минути….

Води до прекъсване на тяхното излъчване. Патогените са мъртви или необратимо повредени.

Какво ще кажете, ако съществува  уред, който е абсолютно БЕЗОПАСЕН за човешкото Здраве !!! Но е най-големият Враг на паразитите ,вируси и бактерии, защото  отстранява Причината/ Паразита, а не ”Симптома”….  

Само  една процедура с продължителност 21 минути. 

Води до прекъсване на тяхното излъчване. Паразитите са мъртви или необратимо повредени и ще бъдат отделени от организма с помощта на белите кръвни телца.  

Това не означава обаче, че за това кратко време, ще оздравеете !!!

Отстранили сме причината ” паразита”, но на организмът му трябва време за да се възстанови (алкализира напълно) и да изхвърли всички токсини, шлаки и паразити от тялото.

В повечето случаи  нашествениците се виждат в ”ТОАЛЕТНАТА”!!!

За да ускорите и подпомогнете процеса на изчистване и възстановяване на здравето Ви, е нужно. Да се храните с повече алкални храни. Алкални храни от които организма Ви се нуждае са ; Плодове, фрешове, зеленчуци, салати, смутита, сурови ядки, овесени трици, ленено семе и т н.. 

След като организма се освободи от неканените си гости и токсини. От проблема няма да остане и следа !!! Защото когато сме чисти от вътре , тялото се изчиства  и от вън. Когато няма Причина , няма и здравословен проблем.

Схващате ли разликата? Отстраняваме Причини, а не ”СИМПТОМИ” !

И Не е нужно да сте лекар, доцент или професор ! Нито да имате някакъв опит за работа с апарата.

Нужно е обаче да загърбите ”деградиралият начин на мислене  в Съвременната медицина”!

Можеш да помогнеш на някой, като му покажеш правилният път, по който да върви!

Но не можеш да му помогнеш, ако той сам не поеме по него!

Всеки сам Взима решението си  и си носи последствията от него!

 

Паразитите в нашият организъм или изходът от омагьосаният кръг?

Отстраняването  на паразитите /причината!!!

Е първата и най – Важна  стъпка към Възстановяване на Вашето здраве !!!

 

  

Методи, начини и технологии за премахване на папиломи


Методи, начини и технологии за премахване на папиломи

Методи, начини и технологии за премахване на папиломи, 6 ТОП метода, начини и технологии за премахване на папиломи в домашни условия. 

Израстъците папиломи предсталяват малки израстъци, които се формират по врата, предмишниците, клепачите и други части на тялото, като те са резултат от натрупването на колаген в мастния слой на кожата,но също така могат да бъдат и продукт на протъркване. И макар да не представляват риск за здравето на човека, те са нелицеприятни за мнозина. Понякога могат да бъдат проблем, поради възможността да се възпалят или пък да се раздразнят.

Повечето хора искат да ги елиминират, тъй като смятат, че те ги загрозяват и влошават външния им вид, тук добрата новина е, че отстраняването на папиломите не изисква подлагане на болезнена или скъпоструваща процедура.

Но...

Вече можете да извлечете полза от свойствата на натурални продукти. С тяхна помощ ще приготвим различни домашни средства, които по естествен път елиминират излишната тъкан, без да вредят на заобикалящата я кожа.

Нека да разгледаме възможностите!

Използвайте едно от тези средства, които представихме в днешната статия, за да сложите край на нелицеприятните папиломи.

Имайте предвид, че е възможно да мине известно време, преди да забележите положителните резултати. Те варират от човек на човек.