Антицелулитни съвети

Ако през по-голямата част от деня сте в седнало положение, добре е да си намирате причина и да се раздвижвате за 5-10 мин на всеки половин час. Хора с такъв тип професии често страдат от лениво кръвообращение в областта на бедрата, съпътствано от ясно изразен целулит.

След като приключи работният ден, 15 минути почивка с високо вдигнати крака ще облекчи умората в краката и ще помогне за по-доброто оттичане на задържаната течност. Редуването на топъл и студен душ ще подобри кръвообращението в проблемните зони, ще направи кожата по-гладка, стегната и еластична.

Ако има възможност съчетавайте контрастните душове с кръгови масажни движения поне по 5 мин на всеки крак – ефектът ще е наистина осезаем.
Избрани сайтове всеки

Нови интернет страници всеки

  • Aleti Furniture - луксозни италиански мебели, аксесоари и осветление. Колекция Austin, Epoque. Класически италиански скрин със структура от масив. Покритие от лак или естествен фурнир.

  • Най-актуални страници всеки

  • Луксозно италианско обзавеждане за всекидневна, колекция Botero. Производител Volpi, Италия. Колекция Botero, Volpi

  • Луксозно италианско обзавеждане за дневна в класически стил, колекция Florentia. Производител Volpi, Италия. Колекция Florentia, Volpi

  • Луксозна стояща лампа с текстилен абажур, модел 1461. Производител Il Paralume Marina, Италия. 1461, Il Paralume Marina