Билки за лечение на стрес и тревожност

Това са някои от билките, които помагат при преодоляване и намаляване на напрежението, стреса и тревожността.

Захар


ЗахарЗахар, или какво ни причинява захарта. За захарта и нас. За захарта и кожата. 

Доста от опасностите на диетата с високо съдържание на захар са добре познати - от причиняването на кариеси до добавянето на излишни килограми, но малко известно е как захарта може сериозно да навреди на вашето лице. Захарно лице", може да възникне, когато хората имат високо наличие на захар в диетата си, а резултата е акне, торбички под очите и бледа кожа. 

  
гледай още »

Как стоят нещата?


Как стоят нещата?Как стоят нещата? Оставете нещата така... Neshtata

Ако сте разбрали, че наистина всичко е извън вашите възможности и не можете да направите нищо за проблема, просто се откажете и забравете за него. Може да звучи трудно, но съзнанието ви има нужда от това.

  
гледай още »

Лечение на стрес и тревожност с чай от черен бъз


Намалете стреса с помощта на черен бъз

Чаят от черен бъз притежава седативен ефект, който помага за намаляването на стреса и успокоява проблемите със съня. Редовната му употреба може да помогне на хора, страдащи от безсъние. Като релаксант, може също да бъде от полза на хората, които страдат от високо кръвно налягане и висока кръвна захар.

  
гледай още »

Лечение на стрес с розово масло


Успокоява стрес и напрежение

Според последните изследвания използването на розово масло върху кожата има успокояващ и релаксиращ ефект. То понижава кръвното налягане и забавя ускореното дишане. Вдишването на розово масло при ароматерапия намалява стреса и напрежението. А лекарите често предписват розово масло като съпътстващо лечение при проблеми със сърцето.

  
гледай още »

Проблеми, тревоги


Проблеми, тревогиПроблеми, тревоги Никога не се тревожете сами. Problemi-trevogi

Идете при някого, на когото имате доверие – приятел, партньор или колега. Понякога само изговарянето на проблема може да бъде облекчение. Освен това може да получите полезен съвет или подкрепа

  
гледай още »

Спокойствие


СпокойствиеКак да постигнем душевно спокойствие? 18 прости истини, за постигане на душевно спокойствие!

Странно как някои неща ни се струват важни в моментите, когато ги правим..

  
гледай още »

Фактите


ФактитеФактите Премерете фактите Fakti

Често пъти малък проблем може да бъде „раздухан” и пропорциите му да станат убийствени. Преди да сте позволили стресът да ви изяде, преценете за какво хабите нервите си. Разберете наистина колко е голяма причината за притесненията ви.

  
гледай още »