Интрасютикълс заменя химическия пилинг

Интрасютикълс заменя химическия пилинг

Какво е Интрасютикълс и по-какво се различава от популярната терапия наречена химически пилинг?

Химически пилинг

Люспи и индиански тен

Химическият пилинг е популярна терапия, при която се отстранява горния, увреден слой на кожата чрез нанасяне на органични киселини върху нея. Те въздействат върху структурата и вида й. Стимулират образуването на колаген в дълбоките кожни слоеве. В резултат старият, горен, слой на кожата се обелва като при слънчево изгаряне и ефектът е, че се появява нова, подмладена кожа с по-малко дефекти и с по-добър релеф. По време на процеса на почервеняване и обелване - дни след самата процедура - дамите, подложили се на химическия пилинг често не смеят да излязат от къщи, защото изглеждат като индианци или все едно са си забравили главата в печката твърде дълго, докато са проверявали дали сладките са изпечени.

Интрасютикълс

Някои го правят различно

За да избегнете сърбежите, беленето и почервеняването на лицето и същевременно да обновите кожата си ще ви помогне новата американска технология Интрасютикълс, която вече навлиза и у нас. 

Intraceuticals преобразява кожата на лицето по по-фин начин, може да изпробвате технологията този петък - 26-и юни, в столичния център по естететика Персона и дори ще получите като бонус - безплатен грим от топ гримьорката на звездите Джулия Ангелова. Интрасютикълс процедурата е идеалната база за гримиране и Джули ще докаже това. Освен с подмладено лице, ще си тръгнете и разкрасена под майсторските пръсти на дамата, която подчертава чара на Николета Лозанова, Азис и още редица звезди от сцената и тв екрана.

Къде е разликата 

Intraceuticals /Интрасютикълс/ е безиглена /неинвазивна/ мезотерапия. Резултатът  с видим резултат след първата процедура. Тя има мощно антиоксидантно действие. Представлява проникване в кожата с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Технологията е съвсем нова и позволява третиране дори върху фини тъкани като долния и горния клепач и плътно в околоочния контур. Предимството на Intraceuticals е неизвазивният характер на процедурата, който въпреки това има максимален ефект. Терапията бързо става популярна в Холивуд и е любима на Мадона, Виктория Бекъм, Наоми Кембъл. 

Повече за промоцията от сайта на козметично студио Персона ТУК!