На простора

Tова е класическият метод за сушене на дрехи. Ето някои правила за простиране и по-лесно гладене след това. Преди да защипете изпраната дреха на въжето е много важно да я изтръскаш , за да се  изгладят гънките и да се придаде възможно най-правилна форма. Така дрехата ще изсъхне възможно най-малко намачкана и съответно и по право ще я изгладите по-лесно.

 
Избрани сайтове лесно

Най-актуални страници лесно

  • Модел Galaxy. Производител Atmosphera, Италия. Луксозен италиански четворен чадър, подходящ за градини, заведения, хотели и други. Galaxy, Atmosphera. Луксозен италиански чадър с алуминиева рамка и текстил с UV защита.

  • Модел Ditex. Производител Atmosphera, Италия. Луксозен италиански чадър за градина, заведение, хотел и други. Ditex, Atmosphera. Луксозен италиански градински чадър с механизъм за разгъване и вентилациони клапи.

  • Колекция Bellagio. Производител Atmosphera, Италия. Комфортен диван и луксозно градинско кресло, с италиансо качество. Колекция Bellagio, Atmosphera. Луксозен градински диван и градинско кресло с алуминиева основа и синтетичен ратан.