С, какво и как да обезопасим дома си?

Обезопасен дом или по-точно - С, какво и как да обезопасим дома си?

Моят дом е моята крепост. Всеки знае тази максима и мнозина силно вярват в нея. Защото домът е онова място, на което се чувстваме най-сигурни, защитени и в безопасност. Защото знаем, че там сме създали онзи комфорт, който ни кара да се отпуснем и да се наслаждаваме на почивката пълноценно.

Но…(винаги има това но) колко сигурен за вас и вашите близки е домът ви в действителност? Убедени ли сте, че всяка стая е напълно обезопасена и всяка мебел е достатъчно стабилна? Ако  имате малки деца, може ли да ги оставите съвсем спокойно да играят, без да се опасявате, че може да се наранят, да се подхлъзнат или да съборят нестабилния шкаф?

Ако отговорът на повечето въпроси ви кара да се замислите, значи е време да помислите за това как и с какво да обезопасите дома.

От хлъзгавия килим до чекмеджетата, вижте тук няколко потенциално опасни зони в дома и решения, с които да предпазите от инциденти вас и вашете близки.
Избрани сайтове какво

  • Какво? .Net Какво е? Как да? Как е? Какво означава? Какво да направя? Какво да? Какво ново? Какво значи? Какво е....? Къде? Къде да? Кога? К ...

  • Най-актуални страници какво

  • Какво се случва с кожата на лицето ни ако не изтрием грима преди лягане? Кожата и грима

  • Какво означава окосмяването по тялото за здравето? Окосмяване и здраве

  • Как и какво готвят различните зодии? Зодиите готвят...

  • Най-нови коментари какво

  • Какво става в Истанбул управител на туристическа фирма Партнел Травел и лично отпътувах до република Турция на 05.06.2013 в 05:00ч за да проуча и разгледам на място дали обстановката е така както я описват медиите но се оказа различна! Върнах се на 06.06.2013 в 02:00ч за да Ви уведомя за случващото се там.