Какво не трябва да подаряваме на младоженците?

 Какво не трябва да подаряваме на младоженците?

Неподходящи подаръци за сватба

Знаете ли, че има сватбени подаръци, които не трябва да се подаряват на сватба? Особено на по-суеверни хора. Ето някои от неподходящите сватбени подаръци.

Смята се за лошо предзнаменование да се подаряват ножове, вилици и лъжици. Те ще донесат в дома на младоженците кавги и неприятности. Някои пък смятат, че ръчните и стенни часовници не са подходящи сватбени подаръци. Приема се, че те предвещават скорошна раздяла. Ако много държите да подарите часовник обаче, вземете паричка от младоженците, за да се приеме, че са купили сватбения си подарък. 

Не подарявайте и жълти цветя и кактуси. Те предвещават раздяла, а кактусът се вярва, че носи самота на новия си собственик. Също така цветята не трябва да са четен брой, освен ако не са повече от 10 стръка.

Други вещи и предмети, които не бива да избирате за сватбен подарък са огледалата - носят болести и ранна старост. Не подарявайте на младоженците и кърпи от какъвто и да е вид. Те са предвестник на чести сълзи, измяна и предателство. Козметичните комплекти от сорта на шампоани, балсами, сапуни и пяна за вана може да ви се струват подходящ подарък, но не и за сватба. Те привличат тъга и сълзи. 
*

Избрани сайтове подаръци

Най-нови обяви

  • Creativegg Оригинални подаръци за всеки повод
    Стандартни неща, нестрандартно направени...За нея, за Него и за децата. Подаръц

  • Estel Fashion - Вашата мода
    Estel Fashion вашата мода, дрехи за всеки на едни клик разстояние.Безплатна дост

  • РАБОТА ОТ ДОМА
    Разширявам екипа си от консултанти за Орифлейм. Работи си по нестандартен нач