Какви подаръци желаят най - много жените?

10 - те най!

Жените - подаръци, жените - подаръци... Всичко се върти около жените и техните подаръци! Че има ли жена, която да не обича да бъде ухажвана и да  получава подаръци??? А вие знаете ли??? Какви подаръци желаят най - много жените - Nai-jelanite-podaraci-ot-jenite? И така ето какви подаръци желаят те...:

Мъже признават, че са затруднени какво да изберат за подарък за жените до себе си. Списания и портали  за мъже в Интернет се надпреварват да дават безполезни съвети за жените. Някъде примерно, авторите съветват мъжете да изберат подарък на жените според зодията й, но предложенията са абсурдни – на жената телец хубаво й опаковайте козметика, а на жените рак й подарете старинен предмет с антична стойност.
Други препоръчват някакви прескъпи джаджи или бижута, сякаш за българската жена е нормално да се окичи с „платинена огърлица-уникат с 365 диаманта“ и т. н.
Подобна информация обаче е безполезна, но и вреди, защото дообърква мъжете и ги кара да се чувстват още по-несигурни и всичко това  се вижда  списанията за жените и сайтове дни след празниците, когато може да се прочетат десетки статии от рода на „Кои са най-тъпите и безсмислени подаръци за жените“.

И така Какви подаръци желаят най - много жените - Nai-jelanite-podaraci-ot-jenite? Ето и нашите предложения и съвети:


Нещо много желано и отдавна мечтано!

Нещо много желано и отдавна мечтано - Neshto-otdavna-mechtano! Жената отдавна се е навила да си купи и много иска, но не може да си позволи (по-скромен вариант на точка 2).

 
 Най-модерните стелажи на пазара - ts-bg.net. Система метални стелажи за палети APR12, рафтови метални стелажи DIMAX, конзолни системи стелажи за огромна товароносимост GL8, конзолни рафтови стелажи M90 за магазини с голям брой стоки и още много продукти с гледай още » за индустриални стелажи ts-bg.net  

 
гледай още »


Избрани сайтове жените