Какви подаръци желаят най - много жените?

10 - те най!

Жените - подаръци, жените - подаръци... Всичко се върти около жените и техните подаръци! Че има ли жена, която да не обича да бъде ухажвана и да  получава подаръци??? А вие знаете ли??? Какви подаръци желаят най - много жените - Nai-jelanite-podaraci-ot-jenite? И така ето какви подаръци желаят те...:

Мъже признават, че са затруднени какво да изберат за подарък за жените до себе си. Списания и портали  за мъже в Интернет се надпреварват да дават безполезни съвети за жените. Някъде примерно, авторите съветват мъжете да изберат подарък на жените според зодията й, но предложенията са абсурдни – на жената телец хубаво й опаковайте козметика, а на жените рак й подарете старинен предмет с антична стойност.
Други препоръчват някакви прескъпи джаджи или бижута, сякаш за българската жена е нормално да се окичи с „платинена огърлица-уникат с 365 диаманта“ и т. н.
Подобна информация обаче е безполезна, но и вреди, защото дообърква мъжете и ги кара да се чувстват още по-несигурни и всичко това  се вижда  списанията за жените и сайтове дни след празниците, когато може да се прочетат десетки статии от рода на „Кои са най-тъпите и безсмислени подаръци за жените“.

И така Какви подаръци желаят най - много жените - Nai-jelanite-podaraci-ot-jenite? Ето и нашите предложения и съвети:
*

Избрани сайтове жените

Най-актуални страници жените

  • Дубай - Перлата на Ориента - 7 нощувки - 02.09.2018; 28.10.2018; 18.11.2018 гледай още » ...

  • Дубай - Перлата на ориента - 5 нощувки- 21.09.2018; 11.11.2018 Дубай - Перлата на Ориента - 5 нощувки - 21.09.2018; 11.11.2018

  • НОИ с писма до бъдещи пенсионери

  • Най-нови обяви

  • el-otoplenie Отоплението на конвекторите се извършва предимно
    Отоплението на конвекторите се извършва предимно на конвекторен принцип като се