От какво ни подпухват очите?

Причини за подпухнали очи

8-те най-разпространени причини за подпухнали очи, сенки под очите и торбички под очите.

Мислите, че това е преумората или недоспиването?! Вижте дали е така  prichini-za-podpuhnali-ochi - Причините за подпухнали очи и торбичките под очите, могат да бъдат много. Ние си мислим, че недоспиването, преумората, или дори повечето сън са главните виновници за подпухване но очите. Но това дали е така?

Възможно ли е торбичките под очите, сенките и подпухването да се дължат само на това? Да видим сега защо ни се получават торбички под очите. Често това става след купон, където сме прекалили с алкохола и цигарите, с пикантната и солена храна.

Друга причина за подпухналите очи може да е продължителната работа пред компютър или на изкуствена светлина, в затворено и зле проветрено помещение. Понякога торбички под очите се получават като част от общо подпухване и оток на лицето заради алергични реакции. Наследственото предразположение също не е за пренебрегване: ако имате плитки кръвоносни съдове в проблемната зона, торбички под очите ще ви тормозят постоянно.

Някои от причините, причиняващи торбички под очите, подлежат на въздействие – въпрос на дисциплина е да намалим солта в храната или алкохола. В други случаи торбички под очите се появяват заради заболяване на вътрешен орган. Най-често това са бъбреците, но също така може да е черният дроб или щитовидната жлеза. А нека прегледаме по - горе изброените причини, за подпухнали очи и торбички под очите поотделно:


Красива коса с Code Zero! Боядисване или възстановяваща терапия Ecovexx, плюс прическа

Погрижете се за блестящия вид на косата си! Център за красота Beautymax Experience Center има специални предложения, с които ще се радвате на прекрасна визия!• Боядисване на коса с белгийска боя за коса Code Zero, масажно измиване и оформяне на прическа със сешоар (изправяне или на букли) - за 30лв, вместо за 70лв; • Терапия за изтощена коса Ecovexx на Code Zero, масажно измиване и оформяне на прическа със сешоар (изправяне или на букли) - за 30лв, вместо за 70лв.Повече за терапията Ecovexx:Погрижете се за блестящия вид на косата си! Център за красота Beautymax Experience Center има специални предложения, с които ще се радвате на прекрасна визия!• Боядисване на коса с белгийска боя за коса Code Zero, масажно измиване и оформяне на прическа със сешоар (изправяне или на букли) - за 30лв, вместо за 70лв; • Терапия за изтощена коса Ecovexx на Code Zero, масажно измиване и оформяне на прическа със сешоар (изправяне или на букли) - за 30лв, вместо за 70лв.Повече за терапията Ecovexx:

 Имате торбички под очите? VENUS LEGACY ще сложи КРАЙ НА ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИТЕ И ДВОЙНАТА БРАДИЧКА гледай още » за торбички под очите www.persona.bg  

Отслабване с натурална хранителна добавка, 2 диетологични консултации и хранителен режим

Искате ли да изглеждате неотразимо за коледните и новогодишни празници? Доверете се на специалистите на Натур Хаус, които ще ви помогнат да отслабнете без глад и стрес за организма!Изготвяне на хранителен режим, плюс 2 диетологични консултации, измервания и хранителна добавка (30 капсули) - за 18.80лв, вместо за 64.40лв.Офертата включва:Искате ли да изглеждате неотразимо за коледните и новогодишни празници? Доверете се на специалистите на Натур Хаус, които ще ви помогнат да отслабнете без глад и стрес за организма!Изготвяне на хранителен режим, плюс 2 диетологични консултации, измервания и хранителна добавка (30 капсули) - за 18.80лв, вместо за 64.40лв.Офертата включва:

 Имате торбички под очите? VENUS LEGACY ще сложи КРАЙ НА ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИТЕ И ДВОЙНАТА БРАДИЧКА гледай още » за торбички под очите www.persona.bg  

Маникюр или педикюр с гел лак Le Vole, или изграждане с гел

Стилният и цветен акцент не е лукс, а необходимост към визията на всяка дама! Доверете се на професионалистите от Conte Beauty Salon и пресъздайте очарование от цветове върху ноктите си! • Маникюр с гел лак Le Vole - за 20лв, вместо за 40лв; • Педикюр с гел лак Le Vole - за 25лв, вместо за 50лв; • Изграждане на нокти с гел и лакиране с гел лак - за 40лв, вместо за 80лв.Стъпки на процедурите:Стилният и цветен акцент не е лукс, а необходимост към визията на всяка дама! Доверете се на професионалистите от Conte Beauty Salon и пресъздайте очарование от цветове върху ноктите си! • Маникюр с гел лак Le Vole - за 20лв, вместо за 40лв; • Педикюр с гел лак Le Vole - за 25лв, вместо за 50лв; • Изграждане на нокти с гел и лакиране с гел лак - за 40лв, вместо за 80лв.Стъпки на процедурите:

 Имате торбички под очите? VENUS LEGACY ще сложи КРАЙ НА ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИТЕ И ДВОЙНАТА БРАДИЧКА гледай още » за торбички под очите www.persona.bg  

Липолазер на зона по избор

Строгите диети и тренировките не са достатъчни, за да изваеш фигурата си? Център за халотерапия Biohealth има страхотно предложение, с което да се справиш с излишните килограми и сантиметри!1 процедура липолазер на зона по избор (40 минути) - за 20лв, вместо за 40лв.Процедурата се извършва на зона по избор от:• корем; • бедра; • ръце; • двойна брадичка.Повече за процедурата:Строгите диети и тренировките не са достатъчни, за да изваеш фигурата си? Център за халотерапия Biohealth има страхотно предложение, с което да се справиш с излишните килограми и сантиметри!1 процедура липолазер на зона по избор (40 минути) - за 20лв, вместо за 40лв.Процедурата се извършва на зона по избор от:• корем; • бедра; • ръце; • двойна брадичка.Повече за процедурата:

 Имате торбички под очите? VENUS LEGACY ще сложи КРАЙ НА ТОРБИЧКИТЕ ПОД ОЧИТЕ И ДВОЙНАТА БРАДИЧКА гледай още » за торбички под очите www.persona.bg  Избрани сайтове очите

Най-актуални страници очите

  • От какво ни подпухват очите? Причини за подпухнали очи

  • Подпухналите очи