»нтериор и екстериор

»нтериор и екстериор

»нтериор и екстериор на дома, градината и къщата - съвети при подредбата и декораци€та на дома и градината. √радински екстериор, градински интериор. 


 ак да направите дома си по-красив

7 полезни съвета за по-красив дом

»скате да направите дома си красив и привлекателен? ѕрочетете тези полезни съвети и предложени€ за идеален дом.

  
гледай още ї
“аван

“авани от гипсокартон или опънати тавани- най-добрите идеи за таван на мо€ дом- тавани от гипсокартон и опънати безшевни тавани- вижте видео и снимки

  
гледай още ї
 оледна декораци€

”красата е - декораци€ на дома за коледно-новогодишните празници, което ни носи усещането за уют и топлина Ќо не е нужно да е скъпа, за да носи радост и настроение, не само на най-малките.

  
гледай още ї
√радински екстериор

√радински екстериор или какво за градината и дома?

 ак да направим градинско езеро с готова обшивка?

  
гледай още ї
Ќеуютен дом

ћислили ли сте н€кога, че повечето огледала в спалн€та на дома ви могат да означават и повече време за почистване или че тъмните нюанси на лампите в дома ви ще увеличат сметката за електричество? »ма много неща у дома, с които сме свикнали и които см€таме, че са полезни. Ќо истината е, че те често създават непри€тна атмосфера.

  
гледай още ї
—гради с опънати тавани в Ѕългари€ и ≈вропа

—гради с опънати тавани в Ѕългари€ и ≈вропа, или по-точно...

  
гледай още ї
Ћуксозни ремонти

Ћукс за малко пари и как ремонтирах, домът си да изглежда по-скъп?

ѕри един такъв ремонт, луксозен ремонт. Ќе ви съветваме да залагате много на направи си сам ремонт–емонтът може да изглежда лесна и елементарна задача, но често води и до нежелани резултати. ≈кспертите съветват да си спестите време, нерви, а доста често и пари и да се объренете към професионалисти, които ще свършат всичко качествено, а освен това ще ви дадат и гаранци€ за ремонта. », все пак ако решите да започнете сами луксозен ремонт на дома, вижте от къде да започнете.

 
 ÷ената ли определ€ качеството? ѕопитайте професионалистите. “ќѕ цени и промоционални оферти на и за лукс ремонти!  олко излиза качествен ремонт на дома? гледай още ї –Ј–∞ цени ремонти luxremont.bg  

 
гледай още ї
“ќѕ 5 приложени€ за 3D интериорен дизайн

–емонт по избор!

ѕредстои ви ремонт, но имате предимство... Ќ€кога сте се занимавали с интериорен дизайн, независимо дали професионално или любителски, със сигурност сте разбрали колко трудно и времеемко начинание е това, но за щастие, тежката работа обикновено се отплаща, а когато най-накра€, ремонта е свършил и седнете спокойно в новата си ста€. “огава всички усили€ се оказват оправдани. Ќе са изключени обаче и определени разочаровани€ - от избора на цв€т за стените до мебелите, аксесоарите, облицовките или настилката на пода.

  
гледай още ї
≈втина и луксозна бан€

Ћукс  ремонт на бан€- скрит в малки евтини детайли! ћоже ли да бъде евтин луксозни€ ремонт на бан€та?

Ѕез значение дали сте наемател или собственик, който търси бюджетни начини да освежи бан€та или просто н€мате възможност и искате нещо различно за вашата бан€, сте на правилното м€сто.

  
гледай още ї«а дома и градината, как да си направим оранжери€? ¬идове оранжерии - конструиране, проектиране, изграждане, поддръжка. ѕоликарбонатни оранжерии  гледай още ї www.aris-bg.com