Какви подаръци желаят най - много жените?

10 - те най!

Жените - подаръци, жените - подаръци... Всичко се върти около жените и техните подаръци! Че има ли жена, която да не обича да бъде ухажвана и да  получава подаръци??? А вие знаете ли??? Какви подаръци желаят най - много жените - Nai-jelanite-podaraci-ot-jenite? И така ето какви подаръци желаят те...:

Мъже признават, че са затруднени какво да изберат за подарък за жените до себе си. Списания и портали  за мъже в Интернет се надпреварват да дават безполезни съвети за жените. Някъде примерно, авторите съветват мъжете да изберат подарък на жените според зодията й, но предложенията са абсурдни – на жената телец хубаво й опаковайте козметика, а на жените рак й подарете старинен предмет с антична стойност.
Други препоръчват някакви прескъпи джаджи или бижута, сякаш за българската жена е нормално да се окичи с „платинена огърлица-уникат с 365 диаманта“ и т. н.
Подобна информация обаче е безполезна, но и вреди, защото дообърква мъжете и ги кара да се чувстват още по-несигурни и всичко това  се вижда  списанията за жените и сайтове дни след празниците, когато може да се прочетат десетки статии от рода на „Кои са най-тъпите и безсмислени подаръци за жените“.

И така Какви подаръци желаят най - много жените - Nai-jelanite-podaraci-ot-jenite? Ето и нашите предложения и съвети:


Бижута и аксесоари

Бижута и аксесоари - за жени. Жените биха се зарадвали на красиви обеци, колие, гривна, пръстен, колан, шапка, шал, ръкавици и др вообще бижута и аксесоари - Bijuta-aksesoari. Но най-важното при избора на бижута и аксесоари -  Bijuta-aksesoari за подарък на жена е да изглеждат скъпо, да са модерни и да са в неин стил.

 
 Аксесоари, спортни аксесоари необходими за оборудване на терени, бази, комплекси, игрища, стадони Спортни аксесоари. Аксесоари за терени. Спортни терени-аксесоари. Аксесоари за спортни терени. Нови, модерни, търсени, предпочитани... гледай още » за аксесоари за терени ontariosport.net  

 
гледай още »Рекламни подаръчни дървени кутии за шоколадови подаръци от КРИЦИЯ и Ко  гледай още » kricia-co.com 

кутии за подаръци на едро Подаръчни кутии на едро и дребно от КРИЦИЯ и Ко
корпоративни подаръци Подаръчни кутии и рекламни корпоративни подаръци от КРИЦИЯ и Ко