Цена

Цена

Фотоапаратите са позиционирани ценово в голям диапазон и можете да си намерите нещо за всеки бюджет.

Най-общите ценови диапазони са следните:

Компактен фотоапарат – От 90 до 900 лева
Безогледален фотоапарат – От 350 до 2300 лева 
DSLR – От 400 до 7000 лева

Имайте предвид, че при DSLR по-големите инвестиции са откъм обективи.
Докато израствате като фотограф ще осъзнаете, че харчите повече за обективи, отколкото за други неща.

Това е важен фактор, който трябва да вземете предвид ако искате DSLR.

Когато се опитвате да си направите сметка колко да похарчите, най-важното е да вземете личното си финансово състояние предвид.

Колко можете да си позволите да похарчите без да ви се отрази негативно на бюджета?
Наистина ли ви е необходимо това оборудване или просто бихте се радвали да го имате?
Колко допълнително сте готови да похарчите за аксесоари и изобщо имате ли нужда от тях?
Имате ли други по-важни разходи?

При всеки човек нещата са различни, т.е. защото всичко е индивидуално, затова не позволявайте на някой друг да взема тези решения вместо вас.

Дори и колега фотограф да ви обяснява колко добра инвестиция е дадено нещо, преди да се впуснете в покупката го обмислете добре.

Оборудването може да бъде много, много скъпо.
Ако обмисляте внимателно разходите си и предимствата, които получавате от новата покупка, ще взимате по-добри и информирани решения.
Избрани сайтове – От

Боядисване с латекс

6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното за боядисването с латекс. Основни правила от Лукс Ремонти БГ Материалът Боядисване с латекс е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Цялостен ремонт на баня- цена и срок

Можем ли да направим цялостен ремонт на баня за 10 дни и на каква цена? Етапи в ремонта на банята Демонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.Демонтират се старите плочки и водопровод. Извозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. Смяна на тръбите в банята.Полага се нов водопровод и нови тръби за чиста... Материалът Цялостен ремонт на баня- цена и срок е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Първи стъпки за един успешен ремонт

Едно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-Трябва да се гледат цялостно нещата. Трябва да се прозрат връзките между помещенията и условията, които залага специфичното им предназначение. Материалът Първи стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

За влагата и вътрешната изолация на баня..

Една етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в банята. Материалът За влагата и вътрешната изолация на баня.. е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Започва се. Да изкъртим старото ефективно!

Ако ще правите цялостен ремонт на банята, редът е ясен. Няма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... Материалът Започва се. Да изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Какво значи добре ремонтирана баня?

Когато става дума за ремонт на баня, експедитивността е от значение. А за да сме в график, грешките трябва да са сведени до минимум. Което е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. Избраната фирма за ремонт на баня трябва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. Материалът Какво значи добре ремонтирана баня? е публикуван за пръв път на Лукс...