Гаранция

Гаранция

Повечето фотоапарати идват с двугодишна стандартна гаранция.

Това обикновено е достатъчно дълго време, за да се хване някакъв по-сериозен проблем с фотоапарата.

Проверете с каква гаранция е избраният фотоапарат и какво покрива тя.

Прочетете ръководството за употреба и гаранционната карта, не пропускайте дребния шрифт или ако не ви се прави това – просто попитайте продавача в магазина за гаранцията.

Повечето магазини предлагат и опцията за покупка на удължена гаранция.
Можете да решите сами дали си заслужава допълнителната инвестиция за удължена гаранция.

Обмислете колко внимателни сте с личните си вещи и колко често сте използвали гаранциите си в миналото.
Също така обмислете разходите за замяна на фотоапарата – удължената гаранция ще има смисъл за скъп апарат, който искате да ползвате дълги години, но не и за евтин компактен апарат, който вероятно ще смените скоро.

Ако не сте сигурни дали ще искате удължена гаранция, вижте дали имате опцията да си купите удължена гаранция по всяко време през първата година.

Ако фотоапаратът ви се повреди през първата година можете да си купите удължена гаранция ако се притеснявате да не се повреди отново след изтичане на стандартната гаранция.
Избрани сайтове гаранция

Най-актуални страници гаранция

 • Нова цена на поликарбонат 10мм Нова цена на поликарбонат 10мм

 • Съдия Васил Ганов: В управлението залагам на приемствеността

 • Поликарбонат, поликарбонатни плоскости, метални конструкции, фасади, покриви За нас

 • Боядисване с латекс

  6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното за боядисването с латекс. Основни правила от Лукс Ремонти БГ Материалът Боядисване с латекс е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Цялостен ремонт на баня- цена и срок

  Можем ли да направим цялостен ремонт на баня за 10 дни и на каква цена? Етапи в ремонта на банята Демонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.Демонтират се старите плочки и водопровод. Извозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. Смяна на тръбите в банята.Полага се нов водопровод и нови тръби за чиста... Материалът Цялостен ремонт на баня- цена и срок е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Първи стъпки за един успешен ремонт

  Едно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-Трябва да се гледат цялостно нещата. Трябва да се прозрат връзките между помещенията и условията, които залага специфичното им предназначение. Материалът Първи стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  За влагата и вътрешната изолация на баня..

  Една етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в банята. Материалът За влагата и вътрешната изолация на баня.. е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Започва се. Да изкъртим старото ефективно!

  Ако ще правите цялостен ремонт на банята, редът е ясен. Няма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... Материалът Започва се. Да изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Какво значи добре ремонтирана баня?

  Когато става дума за ремонт на баня, експедитивността е от значение. А за да сме в график, грешките трябва да са сведени до минимум. Което е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. Избраната фирма за ремонт на баня трябва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. Материалът Какво значи добре ремонтирана баня? е публикуван за пръв път на Лукс...