Еволюция на стола

Едва след 16-ти век столовете стават достъпни за употреба от нормалните хора. Преди това те са били предназначени само за кралете и кралския двор. На бедните е било позволено да седят на трикраки столчета и пейки.

Египтяните използват ранни прототипи на столове – фина изработка от дърво и покрити с кожа и плат. Столовете по това време са много по-ниски, в сравнение с тези, които се използват в днешно време. Много от историческите столове са измерени на височина от 25 см. С течение на времето дизайнът еволюира и са създадени дизайни и изработени велики шедьоври.

Всички тези факти са очарователни, защото можем да разберем еволюцията и времето, което е отнело да бъде създаден обект, който винаги можем да открием на една ръка разстояние около себе си. Днес можем лесно да наемем обзавеждане или да поръчаме по интернет, но красотата им се крие в идеята и историята зад всяка една мебел, намираща се в дома или офиса ни.

Отровата, която изтрива белезите на времето! Жизнено и красиво лице без болка и безоперативна манипулация. Ботокс процедури и терапии от Пандерма.  гледай още » panderma.net