Екшън с Наталия Кобилкина

Треньорите на Кобилкина съветват

С много настроение и енергия показаха как могат да стигат до емоциите на публиката 20-ината нови треньори от академията на Наталия Кобилкина. Семинарът "Щастлива жена" събра в централната зала на Световния търговски център в столицата над 300 дами - елегантно облечени, красиви и търсещи своята женска енергия и творческа сила.

Още поне 1000 жени от България и чужбина проследиха лекциите онлайн в реално време. Обаятелни и интелигентни жени, с различни професии /моля, избройте професиите!/ са се подговяли няколко месеца за този момент, в който представиха пред реална публика това, което са научили и искат да практикуват като житейски треньори /коучове/ оттук нататък. Атмосферата в залата беше приповдигната.

Непознати жени споделяха една с друга най-съкровените си мечти, най-тежките си разочарования и най-горещите си интимни преживявани, медитираха и мечтаеха. Ако не сте присъствали на такова събитие, със сигурност ще се сетите за какво ви говоря, като ви кажа кодовото име "Сексът и градът".

В култовия сериал не веднъж Кари Брадшоу и приятелките й посещаваха такива семинари, тренинги и консултации. Да, преди 10 години имаше само "Сексът и градът", а градът се казваше Ню Йорк. Сега Наталия Кобилкина, партньорката й - психоложка Магдалена Ангелова, и техните възпитаници помагат и София да се почувства като Града от сериала. И успяват.  

През август ще има ново обучение за треньори. А семинарът може да се види безплатно на

http://webinar.natalia.bg/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9-%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BB-%D1%89%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0 
Избрани сайтове Кобилкина