Масаж с четка

За тази процедура ще ви е необходима суха дървена четка, защото за лимфен дренаж е най-добре да използвате дървена четка.

За да направите правилно лимфен дренаж, трябва да приложите смес от масла върху кожата си (можете да я купите в аптека или да го направите сами). След това, започвайки от крайниците (отдолу нагоре), бавно се движете в областта на сърцето. Натискането, докато не трябва да бъде силно.

Може да се използва естествена четка за косми и процедурата трябва да се извърши преди да се направи душ. Препоръчително е да започнете лимфен дренаж с 3 минути, като постепенно увеличавате времето на експозиция, за да избегнете възпаление на кожата. След масажа трябва да изпиете чаша вода или чаша зелен чай. Това ще възстанови водно-солевия баланс.

Информация за Дубай. Най-добрите хотели! Всичко, което трябва да знаете...  гледай още » emerald.bg 


Опънати тавани 3D opunati tavani до вас когато ви трябва CLIPSO! Simply incredible!! Нови, модерни, предпочитани, желани, търсени. Лесни за поддръжка и почистване. Клипсо и opunati tavani  гледай още » www.clipso.bg 

opanati tavani 3D opanati tavani CLIPSO! Simply incredible!! Най-новите, най-предпочитаните методи, начини и технологии, средства строителство и ремонти за вашите opanati tavani до вас когато ви трябва от Клипсо. Всичко за опънатите тавани, видове, методи, материал