Микротокова терапия, защо, какво и как?

Микротокова терапия

Сегашната най-модерна процедура, терапия в грижата за красотата и кожата е микротоковата терапия.

Дали не е по-добра от ботокса?

Тя микротоковата терапия използва слаб токов заряд за стимулиране на клетките на кожата и мускулите на лицето. Това предизвиква ефект на “тренировка за лицето”, която стимулира еластичността и синтеза на колаген. Крайният резултат е по-стегната и красива кожа независимо от възрастта.

Този вид терапия, процедура спомага следите от времето да бъдат сведени до минимум, като изглажда бръчките, уравнява тона на кожата и елиминира хиперпигментацията и следите от акне. Затова е подходящ както за 25-годишните, така и за 50-годишните дами.

Терапията дава изключително бързи резултати и веднага се проявява ефектът й. Ако се подложите на терапията, накарайте козметика си да ви покаже половината страна на лицето ви готово, а другото недокоснато – разликата ще ви удиви.

Чувството по време на терапията е едва доловимо гъделичкане и няма защо да се притеснявате от него. Процедурата е напълно безопасна и се практикува от години.

За да получите най-добрите резултати, е добра идея да повтаряте процедурата всяка седмица, но това е строго индивидуално за всекиго. Ако не сте си правили до сега микротокова терапия, попитайте козметика си за съвет.

Процедурата е подходяща за всеки тип кожа, но някои хора трябва да внимават с нея – ако имате разранено акне, в този момент е добре да избягвате микротоковата терапия. Също така хората с вече поставен ботокс, не е добра идея да смесват двете процедури.

В медицински център Пандерма плазмотерапия се предлага на промоционални цени от 400 до 700 лева  гледай още » panderma.net 


Възстановителен колагенов комплект със SALVECOLL-E при стрии, белези след акне или варицела, наранявания на кожата или операция. колагенова мезотерапия  гледай още » panderma.net 

колагенова терапия Дерматологична възстановителна терапия с колаген SALVECOLL-E на лице, шия, деколте и още. колагенова терапия