DIY - Домашни ремонти и строителство

Домашен ремонт

DIY- да направим сами ремонт у дома 

Най-важното за ремонт на банята, дома, вилата или гаража. Домашен майстор- строителството и ремонт у дома. 


Какво ни е необходимо, за да направим сами ремонта на банята?

Какво ни е необходимо, за да направим сами ремонта на банята?

  
гледай още »
Канализация на баня

Канализация на баня или  Как се прави канализация на баня???

  
гледай още »
Крепежни елементи

Крепежен елемент е част кото свързва една повърхност с друга независимо дали тя е метална, дървена, пластмасова, керамична и др.

  
гледай още »
Обръщане на прозорци, PVC дограма

Как се обръща дограма? Обръщането на пвц или алуминиева дограма може да се направи с гипсокартон с примерна дебелина 9-10mm. Нужни са още:

  
гледай още »
Почистване след ремонт

Почистване след ремонт или 11 съвета как да почистим след ремонт!

  
гледай още »
Ремонт на покрив

Времето си казва думата, като всяко нещо . Така и всеки покрив се нуждае от ремонт, особено ако е покрит с покривен филц. Като правило, през годините, под влияние на температурна разлика, този материал започва да се напуква, върху него се образуват различни щети, през които водата може да изтече. Колкото по-бързо елиминирате тези дефекти, толкова по-дълъг ще бъде животът на самия покрив и цялата структура.

 
 Луксозен цялостен ремонт и строителна поддръжка на баня- цена и срок от Лукс Ремонти гледай още » за цялостен ремонт на баня цена и срок luxremont.bg  

 
гледай още »
Как да направим ремонт на баня за 14 дни?

Дааа..

Безспорно банята е най-трудната за ремонт част от жилището.  За сметка на това пък предоставя многобройни възможности за изява на разнообразни майсторски умения, достъпни за технически грамотните и умеещите.

  
гледай още »Луксозен цялостен ремонт и строителна поддръжка на баня- цена и срок от Лукс Ремонти  гледай още » luxremont.bg