Антицелулитни съвети

Ако през по-голямата част от деня сте в седнало положение, добре е да си намирате причина и да се раздвижвате за 5-10 мин на всеки половин час. Хора с такъв тип професии често страдат от лениво кръвообращение в областта на бедрата, съпътствано от ясно изразен целулит.

След като приключи работният ден, 15 минути почивка с високо вдигнати крака ще облекчи умората в краката и ще помогне за по-доброто оттичане на задържаната течност. Редуването на топъл и студен душ ще подобри кръвообращението в проблемните зони, ще направи кожата по-гладка, стегната и еластична.

Ако има възможност съчетавайте контрастните душове с кръгови масажни движения поне по 5 мин на всеки крак – ефектът ще е наистина осезаем.

Наслади се на гледката! Панорамните асансьори допринасят за положителното преживяване на посетители на Вашата сграда, като им позволяват да се насладят на гледката от високо. Те най-често са външни, но е възможно да бъдат и вътрешни.  гледай още » maritza-m.com 


Липсата на машинно помещение, прави асансьорите енергоспестяващи. Синхронните мотори позволяват директнo генериране на въртене и това елиминира шума, нуждата от голям UPS и честотен регулатор.  гледай още » maritza-m.com