Актуално

Актуално

Актуално за Гърция, знаете ли че...

Глоби в размер на 50 хиляди евро ще бъдат налагани на собственици в Гърция, които в нарушение на закона отдават под наем на туристи притежаваните от тях вили и други имоти, съобщава в. "Катимерини".

Става дума за санкции на собственици, които не са заявили пред властите, че имотите им ще бъдат ползвани с туристическа цел.

При проверки инспектиращите в южната съседка са се натъкнали на множество случаи на незаконно отдаване под наем на туристи на вили, апартаменти и къщи. С въведените санкции се цели да бъде напълнена хазната.

Изчисленията показват, че само за тази година приходите от тази неправомерна туристическа дейност възлизат на 100 милиона евро.

Наскоро собственик на о-в Санторини е бил глобен за това, че е дал под наем вилата си за 400 евро на ден, отбелязва изданието.

Гаражните асансьори или т.н асансьори за коли, са подходящи предимно за централно разположени сгради, които нямат външен паркинг или рампа.  гледай още » maritza-m.com 


Ако желаете допълнителен лукс и стил във Вашата фамилна къща или вила, фамилните асансьори са това, което търсите. Ниската им цена, в комбинация с комфорта и естетиката, които предлагат, определено си заслужават.  гледай още » maritza-m.com 


Сгради в централните части на градовете, обикновенно нямат място за паркинг нито възможност за рампа. Тук идват на помощ гаражните асансьори, които транспортират автомобила заедно с пътника.  гледай още » maritza-m.com