Козметика за гърди

Козметика за гърди

Козметика за гърди, или правилната козметика и козметични средства за гърди.. Определено правилният избор на козметични средства и правилната козметика са като еликсир за гърдите. Но, ще можете ли да оборите закона за земното притегляне с помощта на модерна козметика за гърдите?

А??? Едва ли. Но с помощта на овлажняващи, подхранващи и тонизиращи средства кожата на гърдите става все по-нежна и по-гладка, вие се убеждавате, че изхарчените пари не са отишли напразно, което ви прави от ден на ден по-секси и по-секси. Ако говорим сериозно, чудеса не стават, но безспорно има разлика между суха и хидратирана кожа. От значение е и съставът на употребяваните продукти. Силицият укрепва еластичните влакна, растителните екстракти, особено протеините от соя или зародиш на пшеница придават незабавно стягащ ефект, витамините Е и С се борят срещу свободните радикали, производните на ретинола стимулират обновлението на клетките, а плодовите киселини правят кожата гладка, свежа и блестяща. 

Вечер дерматолозите препоръчват да мажете гърдите с хранителни и овлажняващи кремове, които поддържат тъканта, активизират възстановяването на съединителната тъкан и повишават еластичността на влакната. Нанасяйте кремовете с кръгови, поглаждащи движения в посока отдолу нагоре. Не забравяйте и зоната на деколтето чак до шията. 
Тонизиращите, укрепващите и бързо абсорбиращи се препарати са подходящи за сутринта. Те стягат и повдигат гърдите още в момента на нанасянето. Стимулират епидермиса, укрепват естествения „кожен сутиен“, като образуват филм, който „колосва“ мускулите на кожата. Kozmetika-za-gardi
Избрани сайтове гърдите

Най-актуални страници гърдите

  • Драматична трагикомедия е новата премиера на врачанския театър

  • Евтини и красиви дрехи гледай още » ...

  • Защо ботокса прави секса по-неприятен Ботокс и секс