Превърнете мъжката риза в ефектна дамска рокля

Мода DIY

Ризата е може би най-универсалната мъжка дреха. Тя е емблема на джентълмените и устойчив еталон за кавалерската визия.  Ами ако ви кажем, че мъжката риза се превърна и в актуална част от дамското облекло? Да, и трайно зае позиция в гардеробът на съвременните жени.

Отдавна мъжките ризи не се обличат само от бизнесмените и знаменитостите, които се разхождат по Червения килим. Те преминават през една продължителна трансформация и сега елегантността на ризата се пренася както  в света на спортните и ежедневни тоалети, така и върху женското тяло.

Ентусиазмът на модерните дами да обличат мъжки дрехи вече се простира по-далеч от носенето им у дома рано сутрин. Привлечени от екстравагантното мислене на съвременната мода и  DIY уроците (направи си сам), жените издигат приложението на ризата на ново ниво - превръщат я в рокля. И то съвсем лесно.

Блогърката Мишел Фан  показва във видеото си как от една съвсем обикновена мъжка риза може да създадете различни варианти на дамската рокля и то без да се налага да имате специални шивашки умения, защото няма да отрежете и конец от нея. Необходими са ви само една риза, 4 минути и креативно мислене. Сега ви остава да видите страхотните идеи за рокли, които Мишел с удоволствие споделя с вас.

 

Лесно и ефектно, нали?


Как да изглеждаме?

Как да изглеждаме?

Как да изглеждаме?...

 
 временни и постоянни, висококачествени, модерни видове - ontariosport.net конструкции. Конструкции, елементи, крепежни елементи. Временни конструкции за дома, градината, стадиона, базата. Онтариоспорт-изграждане на временни конструкции. Бързо , ефикасно гледай още » за временни конструкции ontariosport.net  

 
гледай още »

Коментари

 1. Jaylen
  Jaylen
  Wonderful exotinalapn of facts available here.
 2. Jayden
  Jayden
  That's the best answer by far! Thanks for cogbiitutrnn.


Избрани сайтове рокля

Най-актуални страници рокля

 • Кметица грабна микрофона на фестивал и запя македонски песни /СНИМКИ/

 • Сватбен салон РУМИНА - Магазин сватбени булчински рокли София Булчински рокли