Какво би обула Пепеляшка в 21-ви век?

Какво би обула Пепеляшка в 21-ви век?

Какво би обула Пепеляшка в 21-ви век?

Ако за момент си представим, че загубената „пантофка" на Пепеляшка не беше стъклена, вероятно щеше да изглежда точно като от пролетно-лятната колекция за 2020 г. на австралийския лейбъл „Shoes of Prey".

Често дизайнерите лишават обувките от много цветове с идеята, че един чифт трябва да подхожда на много тоалети. Но ако имате възможност като Черил Коул и Селин Дион да си купувате хиляди обувки, то цветът ще е най-малкото ви притеснение!

За топлите сезони „Shoes of Prey" залага на фееричното, романтичното и приказното. Обувките са отворени, с висок ток (не прекалено тънък) и интригуващи воланчета, които минават през горната част на пръстите и глезена.


Обувките бяха представени на Австралийската седмица на модата и се продават в 42 вариации. Всички са ръчно правени и носят духа на забавлението и романтичните емоции.Платът, който е използван, е трансперантен и в него се преливат различни цветове – както нежните нюанси, които бензинът образува, когато попадне във вода.

Подметките им са цветни, като може да се намерят в синьо, яркозелено, жълто, розово, цвят „сьомга", лилаво, черно и т.н. Цената на чифт от тези прекрасни изделия е 299 евро.
Избрани сайтове Пепеляшка

Най-актуални страници Пепеляшка

 • Библиотеката на читалище „Развитие” с нови книги

 • Какво би обула Пепеляшка в 21-ви век? гледай още » ...

 • Комплекс Адмирал

  Адмирал се намира на 250м от плажа, на първа линия в Свети Влас. Адмирал се намира на 250м от плажа, на първа линия в Свети Влас.

  Комплекс Манастира 1 и 2

  Първа линия пшремиум! Това е първия апарт-комплекс, положил началото на Диневи Ризорт. Името на комплекса е в чест на древните манастири на това място и архитектурния му стил. Първа линия пшремиум! Това е първия апарт-комплекс, положил началото на Диневи Ризорт. Името на комплекса е в чест на древните манастири на това място и архитектурния му стил.

  Апарт-комплекс Делфин

  Апарт-комплекс Делфин е на втора линия в Св. Влас, на около 250м от плажа и яхтеното пристанище. Апарт-комплекс Делфин е на втора линия в Св. Влас, на около 250м от плажа и яхтеното пристанище.

  Комплекс Южен Бряг

  Комплекс Южен Бряг е на втора линия, на около 150 м отплажа на Свети Влас. Комплекс Южен Бряг е на втора линия, на около 150 м отплажа на Свети Влас.

  Комплекс Бриз

  Само на 200м от плажа на Св. Влас, над комплекс Манастира. Само на 200м от плажа на Св. Влас, над комплекс Манастира.

  Боядисване с латекс

  6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното за боядисването с латекс. Основни правила от Лукс Ремонти БГ Материалът Боядисване с латекс е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Цялостен ремонт на баня- цена и срок

  Можем ли да направим цялостен ремонт на баня за 10 дни и на каква цена? Етапи в ремонта на банята Демонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.Демонтират се старите плочки и водопровод. Извозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. Смяна на тръбите в банята.Полага се нов водопровод и нови тръби за чиста... Материалът Цялостен ремонт на баня- цена и срок е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Първи стъпки за един успешен ремонт

  Едно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-Трябва да се гледат цялостно нещата. Трябва да се прозрат връзките между помещенията и условията, които залага специфичното им предназначение. Материалът Първи стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  За влагата и вътрешната изолация на баня..

  Една етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в банята. Материалът За влагата и вътрешната изолация на баня.. е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Започва се. Да изкъртим старото ефективно!

  Ако ще правите цялостен ремонт на банята, редът е ясен. Няма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... Материалът Започва се. Да изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Какво значи добре ремонтирана баня?

  Когато става дума за ремонт на баня, експедитивността е от значение. А за да сме в график, грешките трябва да са сведени до минимум. Което е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. Избраната фирма за ремонт на баня трябва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. Материалът Какво значи добре ремонтирана баня? е публикуван за пръв път на Лукс...