Кои ще са модните тенденции през 2014 г.?

Кои ще са модните тенденции през 2013 г.?

Кои ще са модните тенденции през 2014 г.?

Както 2012 и 2013 г., така и през следващите 365 дни на 2014 г. модните експерти споделят, че всъщност водещ тренд ще е самата липса на такъв.

Затова индивидуалният стил на всеки от нас ще е радар за собственото му чувство за модерност и естетика, защото “сляпото следване на тенденции” отдавна е демоде и по-скоро издава липса на добър моден усет, коментират специалистите в модния бранш.

Според тях подобни процеси се дължат и на факта, че днес дизайнерите все по-трудно измислят революционни идеи, които вече да не са били реализирани и показани някъде другаде.

През последните години доста по-рядко можем да посочим една доминираща тенденция по време на седмиците на модата в Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк, а по-скоро се открояват отделни елементи и детайли в колекциите на моделиерите.

Това пък позволява по-свободното смесване на различни стилове и проява на лично въображение, което става още по-обогатен и бърз процес с помощта на интернет и специализираните сайтове и блогове за улична мода.

В днешно време технологиите предоставят много повече опции и пространство за проучване на водещите трендове при избора на аутфит композиции, а онлайн пазаруването дава възможност да се сдобием с дреха от най-новата колекция на даден дизайнер или да си купим рядък винтидж аксесоар, без дори да ставаме от леглото вкъщи, допълват анализаторите.
*

Избрани сайтове модните

Най-актуални страници модните

  • Как да изглеждате секси без да прекалите гледай още » ...

  • Климатици COOPER and HUNTER гледай още » ...