масаж, технологии и природни екстракти

Чрез Biotec, определено ще получим незабавни, видими и дългосрочни резултати върху кожата на лицето. Elemis Biotec бележи повратен момент за Elemis. В днешно време потребителите желаят повече от своите процедури, те желаят бързи и видими резултати.

Аз прекарах две години, разработвайки Biotec с помощта на експерти от цял свят. Резултатът на това начинание са нашите нови, многофункционални процедури, които комбинират научни, технологични методи с най-добрите ни терапевтични техники, предлагайки най-доброто от двата свята.“, казва Ноела Габриел, Директор на отдел „Нови продукти и развитие на процедури“.

Резултатът от научната разработка са 8 супер зареждащи процедури за лице – високоефективни, фокусирани върху специфичните нужди на всяка кожа, доставящи безкомпромисни резултати и удовлетворение на клиента. В сърцето на всяка от Biotec процедурите за лице е един от уникалнитеBiotec активатори за лице – експертно създадени за максимални резултати.  Всеки от тях е богат на мощни комбинации от растителни екстракти, пептиди, антиоксиданти и естерични масла, експертно съчетани, достигащи дълбоко в кожата за впечатляващи резултати.

А, кой са тези 8 ТОП зареждащи процедури за лице вижте тук: