Къде в Гърция

Хем хубаво, хем евтино...?

Почивка в Гърция. Гърция. Гърция - почивка. На почивка в Гърция. Халкидики - Гърция. Гърция - Халкидики. Халкидики е страхотно място за лятната ваканция и почивка в Гърция, но напоследък почивката там става по-скъпа от други места в Гърция. Например през лятото едно студио в хотел на морето е 90 евро без закуска. Отделно ресторантите качват цените. Сигурно има и други места като Тасос  - Гърция или Кавала - Гърция, където хубаво и евтино се предлагат заедно.

Ето нещо по-конкретно. Каламици Гърция е най-южната точка на втория ръкав Ситония на Халкидическия полуостров. Заливът е подходящ за плаж дори през май и края на септември, тъй като това е най-слънчевото място. Разбира се, през май морската вода е студена, но има хора, които се къпят. Плажната ивица е огромна със златен ситен пясък. Има живописно малко островче, което е на 50-100 метра от брега, до което можете да плувате. На брега имя няколко хотелчета и къщи, където може да се настаните.Страхотно местенце и за нудисти..

От двете страни на залива на Каламици има скали, където са скрити много плажчета с великолепен пясък. Вляво дори има направени конструкции като за барбекю, бар или нещо подобно, които можете да ползвате. Там е подходящо за нудисти. На брега има много приятни ресторантчета и кафенета. Вдясно от основния плаж е къмпинг Каламици. Там разкошният плаж е само за хора, които ползват къмпинга.

Вурвуру се слави като мястото с карибско синьо море. Гърците често казват, че ако искате да сте на море с всички качества на езеро, Вурвуру е вашето място. То е разположено в източната част на Ситония (Халкидики). Селцето е изключително подходящо за семейства с деца. Освен изключителния цвят на морето, другото неповторимо нещо са овалните скални форми около брега, които поразително наподобяват Сейшелските острови.
Вурвуру е разположено по протежението на брега. Има много хотели и къщи с нескъпи стаи – 35 евро през юни и 60 евро на стая през август. Девет островчета са разположени вблизост до Вурвуру, до тях може да си направите екскурзии с лодка под наем. Наблизо е друго много красиво селце – Кариди.
Избрани сайтове Гърция

 • Сираков- Международен транспорт и спедиция. Денонощен ТИР-Паркинг Сираков - Денонощен ТИР-Паркинг в София със 150 паркоместа. Международен транспорт и спедиция. Комплектни товари. Бордови полуре ...

 • ГЕОГРАФСКИ СВЯТ Туристически агенции: Светът на Вашите мечти туристическа туристически агенции екскурзия екскурзии Самолетни БИЛЕТИ. Автобусни билети за ЕВРОПА. Автобусни и самолетни екскур ...

 • МАТПУ - Екскурзии в страната и чужбина. Международен автобусен транспорт. МАТПУ- редовни автобусни линии до Скопие, Охрид, Ниш, Белград, Загреб, Любляна, Будва, Подгорица, Солун, Атина, Истанбул. МАТПУ ...

 • Нови интернет страници Гърция

 • ГЕОГРАФСКИ СВЯТ Туристически агенции: Светът на Вашите мечти Почивки в Гърция - остров Закинтос 2021г.

 • Ekskurzii .Biz - Почивка и Екскурзии Гърция

 • Най-актуални страници Гърция

 • До Гърция със самолет в условия на КОВИД19 До Гърция със самолет

 • Кои и какви са 10те разлики? Между летуването в България и Гърция

 • Места за настаняване и почивки в близост до и в Олимпийската ривиера - Гърция Места за настаняване и почивки в близост и до Олимпийската ривиера

 • Най-нови коментари Гърция

 • Лято през юни в Керамоти, Гърция Това лято бяхме при вас юни месец и бяхме ангажирали с компанията ни 4 апартамента, като лично ние даже си удължихме 2 пъти престоя.:) По всичко личи, че много ни е допаднало, тъй като имаме запитване към вас за септември, вече в увеличен състав - 6 апартамента.:)))

 • Една комфопртна почивка в Гърция Ако искате да имате едно несравнимо преживяване, позвънете на г-жа Жени Генова! Това, което ще ви каже ще бъде онова, за което сте мечтали.Уверихме се сами!Нейният персонал - Руми и Васко, ни осигуриха комфорта, който имахме по време на нашата почивка. Пожелаваме на всички приятните дни прекарани от нас в Керамоти и Белвю, и отново да се върнат там!

 • Керамоти е райско кътче, апартаменти Белвю в Гърция са добрият и Възхитена съм от райското ксътче, наречено Керамоти и от гостоприемните домакини! Тръгвам си с убеждението, че отново ще се върна тук!