4 причини да се дразниш на модерните технологии

4 причини да се дразниш на модерните технологии

С напредването на разните там сателитни системи за наблюдения и тем подобни сложни джаджи, образно казано, вече те гледа не само Големият брат, но и Голямата чинка, стринка, учинайка и въобще,  цялата ти рода до двете коляно. Вече е все по-трудно да си бръкнеш незабелязано в носа и да изследваш изваденото или с хлапашка дързост да напишеш отстрани на панелката „М+Б=ВНЛ“. Ах, къде са 90-те…

Лаптопът отнема много от времето ти Замисляли сте се колко време ти отнема да влезеш във фейсбук профила си, да провериш съобщенията си, да отговориш на заслужилите, да лайкнеш някоя и друга снимка, след това да провериш мейла си, новостите в любимите ти сайтове, а накрая да потърсиш в гугъл и подходящо заведение, в което да отидеш на купон? Ето това са симптомите на интернет „закачането“ – заболяване, от което са зависими все повече хора. Безсмисленото сърфиране отнема толкова време, достатъчно например на гъсеницата да се превърне в пеперуда . И няма смисъл да отричаш, че при теб нещата са другояче – все пак в момента четеш статия в интернет, от която не зависи животът ти…

 

Слушалките затрудняват свалките  21 век намали до минимум шансовете за безгрижна свалка на стратегически места като автобусната спирка, парка, обществената пералня или пък мола. Защо? Защото вече е почти невъзможно да видиш някой, който да не се разхожда със слушалки на ушите, релаксирайки с любимата си музика.  А как се заговаря човек, в чиито тъпанчета кънти „Ду хаст, ду хаст мих гезагт“ на „Рамщайн“? Трудно, Уотсън, трудно.

 

Лесно могат да те хванат в изневяра Преди години във времената на телефоните с шайби бе лесно. Достатъчно да провериш дрехите си за някой издайнически косъм и готово – всичко е заличено.  А сега има редица малки камъчета, които могат да обърнат талигата на личния ти живот. Забравен включен скайп или фейсбук, неизтрит есемес или (не дай си боже) палав емемес, са все опасности, които могат да те пратят до най-близката адвокатска кантора.




opanati tavani

Направихме го за вас! 3D opanati tavani CLIPSO! Simply incredible! Най-новите и най-предпочитаните методи, начини и технологии, средства в строителството и ремонтите за вашите opanati tavani до вас когато ви трябва от Клипсо. Направихме го за вас! 3D opanati tavani CLIPSO! 
Simply incredible!
Най-новите и най-предпочитаните методи, начини и технологии, средства в строителството и ремонтите за вашите opanati tavani  до вас когато ви трябва от Клипсо.
 opanati tavani  www.clipso.bg гледай още »  


въглеводороди

Въглеводороди, химикали, бои на склад и съхранение. Видове, начини, методи, технологии на и за поддръжка и съхранение на химикали  въглеводороди  www.alelbg.com гледай още »  

Коментари