Височината на тока

Пресметнете идеалната за вас височина на тока

Тайната в избора на дамски обувки с висок ток е измерването на най-подходящата за вас височина на тока. Ако измерите ъгъла, в който крака ви би стоял естествено, ще можете да прецените кои обувки биха били подходящи за вас.

За тази цел седнете на обикновен стол, с изпънат гръб и правилна стойка. Вдигнете единия си крак напред, а другия оставете на земята. Отпуснете глезена и стъпалото на вдигнатия крак. Разстоянието между двете линии представлява височината на идеалния за вас висок ток.

Други важни характеристики на високите дамски обувки, които да търсите са да са качествено направени, да имат достатъчно място за пръстите ви и да са добре балансирани. Това обикновено означава обувките да са маркови.

спортни конструкции и балони укрепени с най-висококачествени крепежни елементи и строителни материали  гледай още » ontariosport.net 


Изберете пвц профили, конструкции, крепежни елементи от Чех Пласт. Тук в Чех-Пласт ние сами изработваме пвц профили от и с най-високо качество материали.  гледай още » chehplast.com