Двор и градина

Полезни съвети и идеи за градинарството и поддържането и подредбата на двора и градината


Хармония и уют на балкона

Хармония и уют на балконаПолезни съвети за интериор на балкона

Има множество варианти за оформяна на балконите и кой от тях ще предпочетете, зависи преди всичко от фасадата и от собствените ви предпочитания при избора на растения. Правилното разположение на зеленината може да подчертае красивата фасада, или да отвлича вниманието на някои непривлекателни характеристики на външния вид на сградата. Ако фасадата на сградата е с ясни геометрични черти, с тенденция към симетрия, тогава можете да смекчите строгите линии с пищна покривка от стелещите се листно-декоративни или цъфтящи растения. Ако сградата е с по-модернистична и разчупена форма, можете да разпределите растенията в несиметрична линия и смело да използвате въображението си при избра на цветя.

  
гледай още »
Как да направите градината си по-красива

 Добавете аксесоари в градината8 лесни и евтини начина да разкрасите градината си.

Домът не е единственото място, което се нуждае от пролетно почистване. Ако сте късметлии да имате градина или двор, без значение колко са малки, има много начини да ги направите по-красиви. 

  
гледай още »Съвети за поликарбонат и поликарбонатни плоскости  Съвети за поликарбонат  

Козирки от поликарбонат. Ефикастни, леки, с отлично качество само от polycarbonatbg. ТОП цени на козирки за вашият дом, градина, офис, заведение...   гледай още » polycarbonatbg.com