Двор и градина

Полезни съвети и идеи за градинарството и поддържането и подредбата на двора и градината


Хармония и уют на балкона

Полезни съвети за интериор на балкона

Има множество варианти за оформяна на балконите и кой от тях ще предпочетете, зависи преди всичко от фасадата и от собствените ви предпочитания при избора на растения. Правилното разположение на зеленината може да подчертае красивата фасада, или да отвлича вниманието на някои непривлекателни характеристики на външния вид на сградата. Ако фасадата на сградата е с ясни геометрични черти, с тенденция към симетрия, тогава можете да смекчите строгите линии с пищна покривка от стелещите се листно-декоративни или цъфтящи растения. Ако сградата е с по-модернистична и разчупена форма, можете да разпределите растенията в несиметрична линия и смело да използвате въображението си при избра на цветя.

  
гледай още »
Как да направите градината си по-красива

8 лесни и евтини начина да разкрасите градината си.

Домът не е единственото място, което се нуждае от пролетно почистване. Ако сте късметлии да имате градина или двор, без значение колко са малки, има много начини да ги направите по-красиви. 

  
гледай още »
Саксии

Кое и какво определя добрата саксия?

Ако обърнем поглед към микроградинарството, както всяко друго, така и то си има специфика и методика. Едно от най важните и начални правила за начинаещи е изборът на саксия за засаждане на нашите растения. Един от най-големите и обемисти асортименти на един магазин за  домашни потреби, са именно саксиите. Така и ние ще разгледаме именно тази изключително интересна тема в няколко полезни статии, като ще започнем именно от саксиите и изборът им.
Когато избираме саксия за своето растение трябва да имаме предвид няколко фактора:

  
гледай още »
Тор

Естествен тор, минерална тор, азотна тор...Вообще тор

Това са все видове тор, който ние използваме в нашата градина. А, коя какво съдържа, за какво се използва, и дали можем да си я приготвим сами вижте тук:

 
 Различни видове аромати, както за дома и офиса така и за големи помещения и складове. гледай още » за продукти Ona www.gradinar.bg  

 
гледай още »


*

Вентилатори и вентилация за зимни градини и оранжерии. Най-предпочитаният магазин Growshop Вентилация!   гледай още » www.gradinar.bg 


Тази трева никне на всякъде! Защото е изкуствена трева, а ние от ontariosport.net я засаждаме. Трева. Изкуствена трева. И, вашата градина ще понесе тази процедура.   гледай още » ontariosport.net 

изкуствена трева. Трева. Изкуствена трева изкуствена трева. Трева. Изкуствена трева. Домът и градината ви имат нужда от това..