Видео инсталации в хорър стил

Гадно/страшно

И тъкмо да се съсредоточиш, и си в пълен потрес. Следобедната ти закуска е на път да си тръгне сама и да нарисува нещо свое на пода на изложбената зала. Защото виждаш как странна бяла жена, може би самата авторка, може би жена-албинос - зашива за ухото си скарида с игла и конец. След това започва да изтърбушва пиле от вътрешностите му, а те се оказват - лигави и противни - също скариди, напъхани там. На обратен каданс се вижда как жената пие слуз със скариди от чаша, а изглежда все едно ги плюе. Опитва се да разкъса пиле, зашито като за печене с червен конец, и в невъзможността си, го разкъсва в бяс.

"Скандивнаците имат само два сезона и са много крайни и в чувствата си, на двата полюса", обяснява донякъде това произведение начетена кураторка, която като по чудо знае всички ужасно трудно и непроизносими имена на авторите. Специално ги спестявам в този текст.

На другия екран същите герои са в по-малко хард вариант. Там две момичета в бяло, въоръжени с игли, вместо да бродират гоблени, шият нагъсто сурово, оскубано пиле с червен конец. Пробождат ги и ги правят на решето, на плетеница от оплетени конци. Иглата прониква в плътта пак и пак. 
Избрани сайтове конец

Най-актуални страници конец

  • Епилация крака Гладки крака

  • Кога и как не трябва да се обезкосмяваме? Да се обезкосмим ли?

  • Ключодържател Demi гледай още » ...