Другите така ли го правят?

Как да си поискаш?

Едва ли има жена, която да не е мислила със съжаление за някого:

„Хубав мъж, всичко му е на място, но защо не знае как да си поиска и оплесква нещата, преди да са почнали...” Интернет запознанствата дадоха огромна възможност на мачовците да се пробват в свалянето по всички възможни начини, пък накрая да се спрат на този, който работи. За съжаление повечето не искат да се учат, ами си карат, както им иде отвътре. А после се чудят защо не им вървят връзките и ругаят жените, че са капризни, несериозни, коварни и меркантилни. Сега ще направя кратък обзор на най-често срещаните типове кофти свалки, може и да е от полза за представителите на силния пол.
Нарцис. Той се държи така, сякаш е дар Божи, манна небесна. Смята се за такава ценност, че ако предложи среща и от другата страна се колебаят или откажат, веднага пуска в ход подигравките и ехидния тон: „Голяма глупачка си, не знаеш от какво се отказваш. Сигурно си забравила какво е секс. Трябва да си ми благодарна, че ти обръщам внимание, я се погледни каква си...” Жените изключително много мразят мъже, които демонстрират подобно собственическо отношение, сякаш дамите трябва да целуват следите от краката им по земята. Е, този подход може и да ви свърши работа, ако морето ви е изхвърлило на остров със стотици амазонки, но това се случва само в митовете. 
Оле, затвори очички. Наричам по този начин мъжете, които в прав текст изявяват желание веднага да завлекат жената в леглото си. Този метод включва всички изрази, действия и реакции, които подсказват единствената причина за среща – сексуалната. „Искаш ли да изпием по едно кафе днес в пет, а после да се изчукаме?” или „Леле, колко си секси, пипни ме да видиш как се надървих вече...” „Жена ми е пуританка и даже не иска да чуе за секс. Но ти не си такава, нали? Какво мислиш - да направим една тройчица, имаш ли някоя навита приятелка?” са чудесни примери какво НЕ бива да казвате, когато се мъчите да спечелите едно женско сърце.
Пещерен човек. Той не е словоохотлив, не търси подстъпи към женското внимание, не се старае да блесне на първа среща ни с интересни теми, ни с романтични жестове. Ако те покани на кино, той веднага след угасянето на осветлението ще ти се нахвърли с пръхтене и несвързани думи – ще ти намачка блузата, ще ти бръкне под полата, ще ти скъса чорапогащника... И ако речеш да протестираш, ще те погледне с огромна изненада в смисъл: „Ма ти к`во искаш, за к`во си дошла тогава...”
Марко Тотев. Има хора, които изпитват патологична нужда да говорят за злополучията в живота си. Но да отидеш на първа среща с жена и часове наред да й разправяш колко си нещастен – не е за препоръчване. „Болен съм и не ми минава... Жена ми ме тормози... Децата не ме уважават... Шефът не ме обича... Парите никога не ми стигат... Приятелите все ме мамят... Съседите ми правят напук..." Вярно е, че жените понякога се влюбват от съчувствие, ама не се надявайте прекалено много на това. 
Г-н Клише. Животът ни е пълен с банални фрази, без които не можем да минем: „Беше ми приятно... Радвам се да те видя... Изглеждаш много елегантна днес..." са просто думи, които изричаме, без да се замисляме. Но когато сте на среща със жена или я сваляте в някой сайт за запознанства, забравете за клишетата, драги мачовци. Те подсказват, че сте лош събеседник, с беден речник и още по-постна душа, безинтересен за по-нататъшно познанство. „Аз съм точният, когото търсиш”, „Мисля, че много ще си допаднем”, „Супер готина си. Навита ли си за връзка?”, „Аз харесах твоя профил. Ти какво мислиш за моя?” , „Искам секс партньорка, която обича оралния секс. Пиши ми, ако и на теб ти харесва...” Това са баналности, които не предразполагат към следващи стъпки. 
Напънете се и направете  нещо по-така.

Немската компания БОШ спира производството на Акумулатори за електромобили, заради огромните инвестиции, които трябва да направи.  гледай още » www.kit93.com акумулатори Бош