Масаж със змии

Змииски масаж

Безплатен масаж след цял ден на обикаляне по забележителности звучи примамливо, нали? Едва ли обаче ще успеете да се отпуснете, като разберете, че в масажа дейно участите ще вземат няколко змии. Посетителите на зоологическата градина в Себу, Филипините, имат точно такава опция като допълнителна услуга.

Четири гигантски бирмански питона с общо тегло от 250 кг се плъзгат върху телата на посетителите, осмелили се да легнат на удобното бамбуково легло. Питоните, наречени Мишел, Уолтър, И Джей и Даниел, изяждат по 10 пилета всеки ден преди да застъпят на служба, за да се пресече всеки порив на глад, който биха имали спрямо клиентите. 

Запознати споделят, че движението на змиите върху тялото по време на 10 до 15-минутните сесии действа терапевтично и успокояващо.

 

Терапията - масаж с термични камъни е ново средство за възстановяване на баланса на енергия. Въздействието на точки с камъни от вулканичен произход буквално връща към живот и спомага за доброто самочувствие.По време на терапията вашето тяло се отпуска, а  гледай още » www.persona.bg