Тънкости при избора на поликарбонат

За да не се допусне сериозна грешка и да се закупи висококачествен материал за покрив, трябва да се вземат предвид няколко нюанса.

При избора на оптимална дебелина на материала е необходимо да се вземе предвид нивото на кривината на покрива, възможното натоварване. По-трайната конструкция помага да се направи често obreshetka.

Препоръки за дебелината:

        • за производството на парниковия комплекс трябва да закупи клетъчен поликарбонат с дебелина 4 mm;
        • Индикаторът от 10 мм е подходящ за проектиране на дизайн за защита от шум и специални лампи;
        • дебелината на материала от 6 - 8 мм е идеална за навеси и покриви на различни летни къщи;
        • 16 мм поликарбонат е оптимален за паркинги и широки площи.

ПРОЕКТИРАНЕ НА НАВЕСИ ОТ ПОЛИКАРБОНАТ

В допълнение към практическите характеристики при избора на поликарбонат трябва да се считат естетически нюанси. За начало се определят с цветовата гама на материала. Поликарбонатът днес може да бъде от всякакъв цвят с различна степен на прозрачност.

Експертите съветват да се разгледа целта на дизайна и цялостния дизайн на крайградската зона. Когато се изисква балдахин за покриване на басейна, изумруденият или син цвят се превръща в най-успешното решение за цветовете. В същото време подобна декорация не е подходяща за проектиране на търговския павилион, тъй като видимостта на стоките се влошава.

За парниковият употреба прозрачен поликарбонат, добре предава дневна светлина. Въпреки това, ако говорим за дизайна на зоната за отдих, подобна визия не е в състояние да осигури защита от яркото слънце. За тези проекти е за предпочитане да се използват тъмни поликарбонатни листове от кафяви или сини нюанси. Тези цветове абсорбират светлината по-добре от другите.
Можете да сте сигурни, че поликарбонатна козирка ще се превърне в любимо място на сюжета за роднини и гости. Той ще украси района и ще ви позволи да създадете уединен ъгъл.

ПОРЪЧАЙТЕ БАЛДАХИН?

На цени има промоционални тенти - автопорт за ключ 3.6 x 6.3 = 63 000 рубли.
carport за 2 машини до ключ 5.7 x 6.3 = 128.000 rub.

Необходимото заваряване се извършва в производствения процес с помощта на защитен газ, което гарантира високо качество на заварените съединения.

Също така в завода е направено живопис. Високотемпературното сушене на боядисания слой осигурява висока якост и качество на защитното външно покритие.

Силата на нашите конструкции се осигурява от правилното изчисляване на товарите (всички изчисления съответстват на настоящия стандарт).

Условията на производство и доставка на поръчаните структури се побират в 2 седмици. Монтажът на структурата отнема един до два дни.

ЗАЩО ХОРАТА ИЗБИРАТ ПОЛИКАРБОНАТ

Нека да разгледаме какъв е този материал. Поликарбонатът е твърда полимерна пластмаса. Той се използва широко не само в строителството, но и за производство на лещи, компактдискове, компютърни части.

Красива цветова комбинация и необичайна форма на козирка

Таблица за размера на покрива

Клетъчният поликарбонат е няколко тънки плочи, свързани помежду си от джъмперите. В напречно сечение листът се разделя на клетки, а съдържащият се в тях въздух осигурява добри топлоизолационни свойства на материала.

Можете да направите удобна тераса от поликарбонат.

Монолитният поликарбонат е непрекъснат лист полимер без кухини и клетки. Това е универсален строителен материал, който има отлична способност за предаване на светлина и може да замени обикновеното стъкло.

Сред предимствата на материала, който заслужава да бъде подчертан:

      • Достъпна цена. Поликарбонатът е по-евтин от метала, стъклото и дървото.

         

Страхотно място за пребиваване за цялото семейство на достъпна цена.

Опростен и евтин поликарбонатен навес

Опростен и удобен дизайн

Цвят пик за офис сграда

Brazier може да бъде поставен под огнеупорен поликарбонатен козир

Добър пример за използване на ярко покритие на цветовете.

Чуден козир с ковани елементи

Поликарбонатни витрини върху ковани подпори ще украсят всеки дом

Не е изненадващо, че с толкова много полезни свойства, поликарбонатът е толкова популярен, колкото материалът за изграждане на тенти. Нека да разгледаме как може да бъде подслон на къщата?

Друг пример за красиви елементи от ковано желязо

Този материал често се използва за покрив балкон.

Този балкон може да бъде направен само за няколко седмици.

Красив дизайн на балкона с поликарбонат