Ползите от медът преди лягане

Той помага да спите качествено . Медът е известен със своите успокояващи свойства. Той отпуска, насърчава производството на мелатонин, хормон, отговорен за здравословния сън, обновяване на клетките и възстановяване на нервната система. Чаена лъжичка мед преди лягане е ключът към добра почивка. Изпийте го с чай от лайка, за да се събудите като абсолютно щастлив човек .

Помага за изгаряне на мазнините . Диетологът (бивш химик-ботаник) Майк МакИнс отбеляза, че хората, занимаващи се със спорт, които редовно консумират мед, изгарят 10 пъти повече мазнини от тези, които не са го направили.

Въз основа на неговите наблюдения, Майк разработи медена диета , която включва пълна смяна на захарта с мед. Едно от основните правила е една лъжица мед през нощта.
Избрани сайтове лягане

Нови интернет страници лягане

  • Гледай в интернет! Кожата и грима

  • Най-актуални страници лягане

  • Модулна мека мебел с механизми за промяна дълбочината на сядане и височината на облягане. Модел Paloma, Le Comfort Paloma, Le Comfort

  • Диван с механизми за промяна ъгъла на облягане. Модел Jefferson. Le Comfort, Италия Jefferson, Le Comfort

  • Мека мебел с механизми за промяна дълбочината на сядане и височината на облягане. Модел Graffiti. Le Comfort, Италия Graffiti, Le Comfort