Хидропонната градина у дома

Декорирайте входа на дома си според фън шуи

Задължително ли е градината ви да е на открито?

Просто ви трябва малко място у дома за да превърнете самия дом в цветна градина. Можете да го направите като се заобиколите със саксии с цветя. Но има и по-лесен начин–превърнете в градина направо стаята си!

Благодарение на хидропониката не е необходимо вече да се тревожите, че ще се разнася навсякъде пръст. И можете спокойно да си позволите висящи растения във всекидневната, които да покрият стените ви.

Искате истински горски килим–никакъв проблем–отново благодарение на същата технология можете да се сдобиете с истинска трева и то направо на пода.

По този начин със същата лекота можете да и направите и терасовидна градина отново у дома, като около нея оформите своя кът за почивка. Достатъчно е да разположите саксиите с цветя на няколко нива и ще имате красив и ефектен дом, а приятелите ви с основание ще ви завиждат.

 Подобно терасиране може да използвате и ако имате тераса на покрива. Условията за отглеждане на растения там са истинско предизвикателство, но не е невъзможно. И можете да превърнете дори покрива на скучния апартамент в прекрасно място за почивка и отдих на открито.

Ако нямате възможност или желание да се занимавате с хидропоника, или да преустройвате покрива на блока, в който живеете и да го превръщате в градина, можете да си направите миниатюрна градина у дома.

 А за да направите своя градина с миниатюрни размери, не е необходимо твърде много – малко усилия и воля и ще може да направите своя мини градина.

 

Първо, необходимо е да разполагате със саксия или друг съд, който е устойчив на дъжд и слънце, ако планирате да изнасяте своята миниатюрна градина навън. В противен случай е достатъчна и някоя декоративна купа по избор. Избирайте растения, които са малки и не растат много. Някои растения растат с по 15 cm годишно, а други не преминават и 2 cm. Най-добре е да използвате нискорастящи / сукулентни растения, дребни цветя, японско дърво на парите, дръвче бонзай, кактуси или дори мъх. Ако имате други растения, които се опасявате, че ще пораснат твърде много в края на сезона, можете с един замах да решите проблема – просто ги подрежете до желаната височина. Подберете още и камъчета в различни цветове и форми, които ще се използват за украса. От дървени пръчки и тел може да направите столчета или пейки, а ако изпитвате желание да вдъхнете живот на градината, можете да добавите и порцеланови фигурки.

Можете да си направите миниградина у дома, по най-различни начини – чрез две саксии събрани една в друга или по японски модел. Избора е изцяло ваш.


Професионално цялостно почистване на дом или офис до 200кв.м

Започнете пролетно-летния сезон на чисто! Нека домът или офисът ви придобият свеж облик с Чисто, Блестящо и Аз! Професионално цялостно почистване на дом или офис: • До 100 кв.м. - за 65.99лв, вместо за 210лв; • До 150кв.м. - за 89.90лв, вместо за 260лв; • До 200 кв.м. - за 129.90лв, вместо за 320лв.Офертата включва:Започнете пролетно-летния сезон на чисто! Нека домът или офисът ви придобият свеж облик с Чисто, Блестящо и Аз! Професионално цялостно почистване на дом или офис: • До 100 кв.м. - за 65.99лв, вместо за 210лв; • До 150кв.м. - за 89.90лв, вместо за 260лв; • До 200 кв.м. - за 129.90лв, вместо за 320лв.Офертата включва:

Профилактика на климатик или климатична система на адрес на клиента

Не допускайте климатикът във вашия дом или офис да стане повече вреден, отколкото полезен! Нека да го проверят специалистите от Бо-Клима, с над 50% отстъпка!Профилактика на климатик или климатична система на адрес на клиента - за 28лв, вместо за 60лв.Офертата включва:Не допускайте климатикът във вашия дом или офис да стане повече вреден, отколкото полезен! Нека да го проверят специалистите от Бо-Клима, с над 50% отстъпка!Профилактика на климатик или климатична система на адрес на клиента - за 28лв, вместо за 60лв.Офертата включва:
изкуствено тревно покритие - ontariosport.net Тревно покритие. изкуствено покритие. Тревно покритие изкуствено. Внесете уют и красота във вашата градина -терен та дори и дом.  гледай още » ontariosport.net 

изкуствена трева Проектиране и поддръжка! Тази трева никне на всякъде! Защото е изкуствена трева, а ние от ontariosport.net я засаждаме. Трева. Изкуствена трева. И, вашата градина ще понесе тази процедура.

Когато вашата градина може да избира, тя избра - торове Canna Био-минерални, минерални и органични торове Canna онлайн в Градинар.Бг  гледай още » www.gradinar.bg