Билките (подправки), които лекуват...

Билки

7-те най-използвани в ежедневието билки, които лекуват са всъщност са и подправки за нашите ястия. Това са познатите ни

 • розмарин
  помага при кашица
 • мента
  за стомашни проблеми
 • риган
  за ментруални болки
 • лют червен пипер
  при запек
 • босилек
  при общо неразположение
 • Кориандър
  при умора
 • джинджифил
  против гадене и повръщане

Лечебни свойства и информация за билките от България и от целия свят.

 


HIFU - SMAS лифтинг на корем

С напредване на възрастта кожата на тялото също има нужда от специална грижа! Салон за красота Denny Divine ви предлагат решение от ново поколение!1 процедура HIFU - SMAS лифтинг на корем - за 150лв, вместо за 400лв.Повече за системата HIFU - SMAS:С напредване на възрастта кожата на тялото също има нужда от специална грижа! Салон за красота Denny Divine ви предлагат решение от ново поколение!1 процедура HIFU - SMAS лифтинг на корем - за 150лв, вместо за 400лв.Повече за системата HIFU - SMAS:

Биолифтинг на околоочна зона, плюс подмладяваща маска

Не позволявайте на фините бръчици и тъмните кръгове да отнемат от очарованието ви! Център Симона ви предлага точната терапия за отпуснати клепачи, торбички под очите и подпухналост в околоочната зона!Биолифтинг на околоочна зона, плюс подмладяваща маска - за 17.90лв, вместо за 55лв.Какво включва процедурата:Не позволявайте на фините бръчици и тъмните кръгове да отнемат от очарованието ви! Център Симона ви предлага точната терапия за отпуснати клепачи, торбички под очите и подпухналост в околоочната зона!Биолифтинг на околоочна зона, плюс подмладяваща маска - за 17.90лв, вместо за 55лв.Какво включва процедурата:

Арганова терапия за коса с инфраред преса, подстригване и прическа

Погрижи се косата ти да е винаги здрава и блестяща! С помощта на Фризьорски салон Relax Beauty & SPA визията ти ще е повече от перфектна!Арганова терапия за коса с инфраред преса, подстригване и оформяне на прическа с преса или плитка - за 10.80лв, вместо за 35лв.Какво включва процедурата:Погрижи се косата ти да е винаги здрава и блестяща! С помощта на Фризьорски салон Relax Beauty & SPA визията ти ще е повече от перфектна!Арганова терапия за коса с инфраред преса, подстригване и оформяне на прическа с преса или плитка - за 10.80лв, вместо за 35лв.Какво включва процедурата:Избрани сайтове лекуват