6 вкусни тайни

7 вкусни тайни

Момиче, не се стряскай! Това не е статия изцяло насочена към мъжете. Тук може да отриеш и някой малки тайни, който да открехнат познанията ти за мъжката природа. По-интересното е обаче, че според последните социологически изследвания се оказва, че мъжете не само се наслаждават на храната повече от женското съсловие, но също така предпочитат да сготвят вече яденето си сами. И това не е всичко - 58% от жените признават, че мъжете им са по-добри готвачи от самите тях! И при теб ли е така?

Очевидно има доста причини, заради които мъжете се втурват в кухнята. Така ли е момчета?

Може би, поставяш здравето си като приоритет номер едно или пък предпочиташ да облекчиш работата на съпругата си. Възможно е да използваш магията на храната, за да привлечеш нечие женско внимание. А може би, по този начин пестиш парите си за купена готова храна, за да ги вложиш в нещо по- дълготрайно...в кухненски уреди например!

Каквато и да е причината, винаги е полезно да научиш няколко нови рецепти, които може да те спасят в моменти, когато няма много варианти за ядене навън. За отрицателно време готвенето може да заприлича на медитация - най-добър другар срещу стреса!

Ето и няколко ценни съвета, които ще направят готвенето ти лесно, бързо и забавно: