Версаче- новата модерна визия на рока

Рокаджии, забравете за черното! През 2018  Версаче облича рока в модерни дрехи в бяло или с флорални мотиви, съчетани с вериги, сандали на платформа и ефектни бижута.

От екипа на онлайн магазин Shopping-Terapia.com сме впечатлени от новата колекция на модна къща Версаче за сезон пролет-лято 2014г., която Донатела Версаче представя по време на седмицата на модата в Милано под звуците на Guns N’ Roses. Рок музиката на групата се вписва чудесно с основната идея на колекцията, в която  дизайнерката е заложила изцяло на модерна рок визия, която струи от всички модели. Сцената на невероятното шоу на модната къща е изцяло в зелено, а моделите се появяват от огромна сребърна глава на медуза.

Интересното в дамските дрехи от новата колекцията на Версаче е, че рок стилът е представен не само чрез типичните дрехи в черната гама. Донатела Версаче е придала свой поглед на модерната рок визия, като част от модните предложения са в нетрадиционен бял цвят. Флоралните мотиви също присъстват в голяма част от новите модели на модна къща Версаче за сезон пролет-лято 2014г. Дрехи с вериги в свежи цветове като пастелно лилаво, жълто и аквамарин внасят лека романтика в рок стила, който Донатела Версаче иска да наложи в пролетната си колекция. 

Дамските дрехи от новата колекция на модна къща Версаче са съчетани със сандали на платформа, ефектни колани и дамски чанти в сходен с моделите цвят. Сандалите на платформа, чиито каишки от плат се преплитат по протежение на краката ви до глезените, ще са истински моден хит през сезон пролет-лято 2014г. Актуална тенденция са и дрехите с вериги, които могат да се видят в новите колекции на редица дизайнери по време на седмицата на модата в Милано.

 

А вие, момичета, как намирате тези два модни хита в лицето на сандалите на платформа и дрехите с вериги? Смятате ли, че новата модерна визия на рока, представена от модна къща Версаче, ще се превърне в хит през сезон пролет-лято 2018 .? Споделете с нас.
*

Избрани сайтове Версаче