Неонът е хит при обувките

Неонът е хит при обувките Неонът е хит при обувките 

Капси, блясък, масивни токове, сникъри със скрит ток и пастелни тонове определят тенденциите за избора на любимия ни аксесоар.

Коя е родината на обувките с платформи? Как неонът 'мигрира' върху любимия на всяка дама аксесоар? Защо индианските обувки - мокасините - са отново на мода? С тези и много други интересни и любопитни въпроси и факти актрисата Бианка Илич представи новата колекция пролет/лято на Deichmann преди броени дни.

С пълна сила заблестяват новите неонови цветове, които са истинска цветна терапия. Неон от гръцки се превежда като NEW ONE, нов, и дизайнерите са свидетели, че на всеки 20 години неонът намира ново приложение в модата. Тази година той е запазен за любимите аксесоари – чанти и обувки. При тенденциите 'Капси, блясък и глеймър' и 'Отворени и затворени обувки на ток' е важно всичко да блести и да искри, така че и декоративните камъчета и капси са добре дошли, а най-добрата основа е черното. Три от тенденциите, които се обединяват от лекотата на движение, която ни дават, са ‚Новите равни обувки', 'Спортни модели' и 'Лято'. 'Масивните токове' са за дамите, които искат обувки с послание.

Ще ги откриете под формата на екстравагантни квадратни токове и интересна горна част на обувката. Предложенията от тенденцията 'Корк и лико' са изключително женствени и нежни, което се подчертава от подбора на цветовете и естествените материи. Тук преобладават пастелните тонове и разтапящите сорбе цветове. 'Клиновидният ток' е на почит и този сезон при летните боти с връзки, елегантните ярки или пастелни обувки и спортните сникъри със скрит ток. Определено това е обувка, която трябва да имате, за да сте модерна в предстоящия сезон.
*

Избрани сайтове обувки

Нови интернет страници обувки

  • Сдружение всички заедно за една кауза Дарение 2018 / СУПЦ "Св. Георги Победоносец" Пловдив

  • Анималия - храни и аксесоари за вашите домашни любимци Обувка от пресована кожа 13.5 см

  • SKIUNIVERSE - ски училище Цени

  • Най-актуални страници обувки

  • Обувка от пресована кожа 13.5 см

  • Цени